באילו מנות וארוחות משתמשים בגבינת שמנת ללא חלב?
גבינת שמנת ללא חלב היא אלטרנטיבה צמחית לגבינת שמנת רגילה. הוא עשוי משילוב של אגוזי קשיו, שמן קוקוס ומרכיבים צמחיים אחרים כמו עמילן טפיוקה, שמרים תזונתיים ומלח. התוצאה הסופית היא מוצר קרמי שיש לו את כל הטעם והמרקם של גבינת שמנת רגילה ללא כל מוצרי חלב או לקטוז. ניתן להשתמש בגבינת שמנת נטולת חלב במקום גבינת שמנת רגילה בכל מתכון. בין אם אתם מכינים לזניה, מטבל או עוגיות - קל לשלב גבינת שמנת נטולת חלב במתכונים שלכם לארוחה או חטיף טעים ומזין.
היתרונות של גבינת שמנת ללא חלב
מלבד היותה ללא מוצרי חלב, ישנם יתרונות רבים לשימוש בגבינת שמנת ללא חלב. הוא דל בשומן וקלוריות, והוא מקור מצוין לחלבון, סידן וויטמינים B2 ו-B12. היא גם ללא תוספת סוכרים או חומרים משמרים, מה שהופך אותה לחלופה בריאה יותר לגבינת שמנת רגילה. קל למצוא אותו - רוב חנויות המכולת נושאות כמה מותגים של גבינת שמנת ללא חלב, כך שלא תצטרכו לחפש אותה רחוק. זו גם אפשרות זולה; גיגית של 8 oz עולה בסביבות $4 - $5. ניתן להשתמש בגבינת שמנת נטולת חלב באותו אופן כמו גבינת שמנת רגילה - למרוח על לחם או קרקרים, להוסיף למתכונים, להשתמש כמטבל וכו'. אתה יכול אפילו להכין בעצמך על ידי מיזוג אגוזי קשיו ספוג עם מרכיבים אחרים כמו שמן זית ומיץ לימון.
סוגי גבינת שמנת ללא חלב
יש כמה סוגים של גבינת שמנת ללא חלב לבחירה. הפופולרית ביותר היא גבינת שמנת סויה, העשויה מחלב סויה. חלופות אחרות כוללות גבינת שמנת על בסיס שקדים, גבינת שמנת על בסיס קוקוס וגבינת שמנת על בסיס קשיו. לכל אחד יש פרופיל טעמים ייחודי משלו, אז שווה לנסות את כולם כדי למצוא את הטעם שאתה הכי אוהב. דבר נוסף שיש לקחת בחשבון בבחירת גבינת שמנת ללא חלב הוא המרכיבים המשמשים להכנתה. חפשו מותגים המשתמשים במרכיבים טבעיים ולא מעובדים לקבלת התוצאות הטובות ביותר. הימנע מכל מותג שמכיל חומרים משמרים או חומרי טעם מלאכותיים שכן אלה יכולים להשפיע על הטעם של גבינת השמנת.