סוגי חלופות לגלידה ללא חלב
אחת החלופות הפופולריות ביותר לגלידה חלבית היא גלידת חלב קוקוס. לסוג זה של גלידה יש מרקם קרמי וטעם מתוק. הוא גם עשיר בשומנים בריאים, ויטמינים ומינרלים, מה שהופך אותו לאופציה מצוינת עבור אלה שמחפשים אלטרנטיבה בריאה יותר לגלידה חלבית. גלידת חלב שקדים היא בחירה פופולרית נוספת ומספקת טעם אגוזי המשתלב היטב עם תוספות וערבובים רבים כגון פירות, אגוזים, שוקולד צ'יפס וכו'. אם אתה מחפש טעם ייחודי עוד יותר, נסה גלידת סויה . לגלידות סויה מרקם חלק והן עשויות מפולי סויה שאינם GMO. יש גם אפשרויות חלב שיבולת שועל או חלב קשיו זמינות אם אינך רוצה להשתמש באף אחד מהחלבים המסורתיים הלא חלביים האלה.
מהי גלידה ללא חלב ומה היתרונות?
גלידה נטולת חלב היא סוג של קינוח קפוא המיוצר עם מקורות חלב חלופיים כגון סויה, שקדים, קשיו, מקדמיה, קוקוס וקנבוס. ניתן להכין אותו גם עם יוגורט לא חלבי או מחית פירות כמו בננה או אבוקדו לתוספת שמנת. לגלידה נטולת חלב יש יתרונות רבים. זהו מקור טוב לחלבון וויטמינים והוא דל קלוריות מאשר גלידה רגילה. הוא גם מציע יותר סיבים מאשר גלידות מסורתיות והוא בדרך כלל נקי מכולסטרול, אי סבילות ללקטוז ואלרגיות למזון. אז אם אתם מעוניינים באלטרנטיבה בריאה יותר לגלידה חלבית רגילה אבל לא רוצים להקריב את הטעם, אז המדריך הזה יראה לכם כמה טעימות יכולות להיות גלידות ללא חלב!