מהן הדרכים הטובות ביותר להכנת חלב שיבולת שועל בבית?
חלב שיבולת שועל הוא בסיס מצוין למרקים שמנתים, תבשילים ורטבים. כדי להכין מרק חלב שיבולת שועל שמנת, התחל בהקפצת ירקות. לאחר מכן הוסף את התבלינים האהובים עליך, מרק או ציר, ומבשלים במשך כמה דקות. לאחר שהירקות מבושלים, מוסיפים פנימה כוס חלב שיבולת שועל ומערבבים עד לקבלת מרקם חלק. השיטה הפשוטה הזו תעניק לכם מרק טעים ומזין המושלם לארוחת צהריים או ערב. עבור רטבים, נסה להחליף שמנת כבדה בחלב שיבולת שועל במתכונים כמו מקרוני וגבינה או רוטב אלפרדו. אתה יכול להשתמש בו גם להכנת גרסאות טבעוניות של מנות קלאסיות כמו סטרוגנוף או פאי. והכי חשוב, חלב שיבולת שועל מוסיף שכבת טעם נוספת למתכונים האלה שלא תקבלו ממוצרי חלב מסורתיים!
קינוחים להכנה עם חלב שיבולת שועל
אחד הדברים הטובים ביותר בחלב שיבולת שועל הוא שניתן להשתמש בו כאלטרנטיבה נטולת חלב כמעט בכל מתכון. לדוגמה, אתה יכול להשתמש בו להכנת גלידה טבעונית על ידי מיזוגו עם בננות קפואות ומרכיבים אחרים כמו אבקת קקאו, חמאת בוטנים או סירופ מייפל. חלב שיבולת שועל מהווה גם בסיס מצוין לפודינג שמנת ומוס. בנוסף, אתה יכול לאפות עוגיות שיבולת שועל או מאפינס באמצעות חלב שיבולת שועל במקום חלב חלב. כשמדובר במנות ארוחת בוקר, ניתן להשתמש בחלב שיבולת שועל להכנת פנקייקים ופרנץ' טוסט טעימים בדיוק כמו עמיתיהם החלביים, אך ללא הלקטוז. ולמשהו מלוח, אתה יכול להשתמש בחלב שיבולת שועל במקרוני וגבינה או מרקי ירקות שמנת. כל המתכונים הללו יוסיפו קצת תזונה וטעם נוספים לארוחות שלך!