אילו רעיונות ומתכונים טעימים ללא חלב אני יכול להכין?
אם אתם מחפשים חטיף מזין או מתאבן טעים, אינכם צריכים לדאוג לגבי התזונה נטולת החלב שלכם. נסו להכין פלאפלים טבעוניים טעימים עם רוטב טחינה חריף; המנה המזרח תיכונית הקלאסית הזו מלאה בטעם ומרקם! או למה לא להקציף לביבות קישואים טעימות? המנה הקלה להכנה מושלמת עבור ברביקיו בקיץ ומסיבות גן. למשהו מתוק, נסו להכין כמה בראוניז טבעוניים - הם טעימים מדהים וכולם יאהבו אותם. אם אתה מרגיש יצירתי, אתה יכול להוסיף מרכיבים שונים כגון פירות יבשים או אגוזים לתוספת מרקם וטעם. ואם בא לכם משהו מלוח, למה שלא תנסו את הקיש שלנו ללא חלב עם ירקות קלויים? עם 8 מרכיבים בלבד הוא מהיר ופשוט להכנה - בנוסף הוא כל כך טעים וממלא! אחת המנות העיקריות הטעימות ביותר ללא חלב היא הטייק טבעוני של פאי הרועים הקלאסי. את המנה הטעימה הזו אפשר להכין עם פירה תפוחי אדמה וירקות, בדרך כלל גזר ופטריות, כבסיס. כדי להוסיף קצת טעם, נסה להוסיף אבקת שום, אורגנו ורוזמרין לתערובת שלך. כדי להפוך אותו לעוד יותר מזין, אתה יכול לכלול גם עגבניות טריות חתוכות לקוביות או כל ירק אחר שיש לך במקרר. אפשרות פנטסטית נוספת לארוחה עיקרית נטולת חלב היא מוקפצת קינואה טעימה. התחל בבישול קצת קינואה בציר ירקות ולאחר מכן הוסף את הירקות האהובים עליך - פלפלים, בצל, פטריות - מה שמתחשק לך! לאחר הבישול הוסף קצת רוטב סויה או תמרי לתוספת טעם. לבסוף מעל אגוזים או זרעים לתוספת קראנץ'.
סלטים ודברים ללא חלב
סלטים הם אופציה אידיאלית לארוחת צהריים קלה או לתוספת טעימה. נסה את המתכון הטעים הזה, ידידותי לטבעוני וללא חלב, לקערת בודהה בריאה. התחל בחימום מראש של התנור ל-350 מעלות צלזיוס והכנת המרכיבים; 1 חציל קטן, 1 קישוא גדול, 2 כפות שמן זית, ½ כפית אבקת שום ו¼ כפית מלח. חותכים את החצילים והקישואים לקוביות, ואז מוסיפים לקערה עם שאר המרכיבים. מערבבים היטב עד שהכל מצופה באופן אחיד ואז מפזרים בצורה אחידה על נייר אפייה מרופדת בנייר אפייה. אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות או עד שהירקות מזהיבים. מגישים עם קינואה או אורז, יחד עם הפירות או הירקות האהובים עליכם! תוספת נהדרת נוספת היא תפוחי אדמה צלויים! חממו מראש את התנור ל-400 מעלות צלזיוס ואז הכינו את המרכיבים; 4-5 תפוחי אדמה חתוכים לרצועות, 1 כף שמן זית וכפית תערובת תיבול איטלקית (טימין, אורגנו, בזיליקום וכו'). מוסיפים את כל החומרים לקערת ערבוב ומערבבים עד שהכל מצופה אחיד. מורחים על נייר אפייה מרופדת בנייר אפייה ואז אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות או עד שתפוחי האדמה מזהיבים. תיהנו עם הסלט האהוב עליכם או מנת החלבון!